Diskuse

Daně?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdo si dal práci a spočítal, že toho a toho dne odvedeme všechny daně co máme státu odvést, a že prý pak už žádné další daňové peníze neodvádíme. Blbost! Daně platíme dnes a denně,

Zdroj: https://verosta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714625

Tady se mýlíte. Spočítáno je to právě že průměrem za celý rok a říká nám to, že do tohoto data odvádíte CELÝ SVŮJ PLAT jenom na daně a pak žijete čistě za své. Je to tedy optický ukazatel, ne reálná podoba.

3 0
možnosti

Spisovatel Vondruška je přístupný - tak jsem podával dotazy = Lid byl nadšen , že byl zbaven daňového jařma Rožmberků! Vše do doby, než-li se zjevil J.Žižka a vybíral poplatky dále - Stavíme Tábor, chod vojska. Zmínil jsem i onu pověstnou Káď! Ano, mince a cennosti. Říkal, že písemné důkazy neexistují - Nicméně zdefraudováno, odpověď znají tehdejší Konšelé! Žádný první Tunel - Ale Káď! Desátky povinně odváděné tedy 10%. Pak naši předci měli Den daňovésvobody dříve ... !

Daně, platí dnes pouze blbec - Který nemá úniku. Již ne Nekrade - Již se Optimalizuje a Dotuje! Perpetum mobile údajně neexistuje - Existuje, jmenuje se Agrofert. Žádná pomluva, vše plyne z Výročních zpráv. Daně i odvedu, ale v součtu přijmu i tak více! Sociální služby sice kolabují, ale i Toustový chléb je zapotřebí. Tedy ze Státního - Soukromému dalších 100 milionů Kč! Kam se hrabe Rožmberk se Žižkou a zcela trapnou, všelidovou kádí ! :-)

1 1
možnosti
Foto

Daně jsou jen vzletně nazvaná krádež. Další věcí je, ať už zavedeme daň na cokoliv, v jakékoliv formě, či ji nazveme jakkoliv exoticky, vždy ten, kdo tu daň zaplatí, je běžný spotřebitel či řadový zaměstnanec.

Jediní čistí příjemci jsou ti, kteří jsou placeni ze státních peněz.

1 0
možnosti

Daně není nutné platit - třeba Agrofert snížil daňový základ na čapí hnízdo o cca 350 milionů - jenže to je legální !!

1 0
možnosti
Foto

Největší svinstvo jsou dotace a po nich hned prachy pro neziskové organizace. Tohle odbourat, tak se trh uzdraví a atmosféra vyjasní.

4 0
možnosti

Nejvíc peněz pro neziskovky jde na tělovýchovu, charitu, sociální programy, vzdělávání, kulturu, ochranu památek... To byste všechno zrušil?

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že Babiš žádné daně neodvádí. To, co by měl odvést na daních dostane bohatě zpátky se mu vrátí od dotací státu a EU. Čím jsou daně vyšší tím míň daní vyberu. Jednoduchá ekonomická poučka.

3 0
možnosti

Tak zajeďte do Průhonic, do sokolovny, řekněme a můžete to to s ním srovnat. To by byl výkon.

0 0
možnosti

To jste napsal i za mě. Snad bych dodal, že se mi líbí " ti politici, kteří by hlavně snížili daně všem a hned. Ale zas aspoň víme komu se chtějí zavděčit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 652x
Kdo jste Kdo jsem? Ten otazník mi chyběl, protože smysl větičky tkví v sebezpytavém dotazovaní. Sebezpytování jakožto očistná procedura, kterou lékaři duší doporučují každému provádět třikrát do roka a na lačno, stejně jako pobyty v hojivých lázních. Ovšem ouha sebezpytování může být zraňující a bolestné, vedoucí často až na samu hranici ztráty integrity, je to silný lék se kterým se musí zacházet opatrně. Kdo jsem? Odpověď neznám, ač se o ni pokoušívám. Což takhle vyslat Jungovy horníky do hlubin vlastního nevědomí, aby tam ve štolách zděděných archetypů zkusmo skládali roztříštěné části obrazu v pošetilé snaze sestavit puzzle na jehož lícní straně spatří kýženou odpověď? Marno, marno, vidím je jak se pomalu vynořují, unavení roztrpčení, někteří i vzteklí. Našli? Nenašli! Našli? Nenašli! Kdo jsem? Vyhýbavou odpověď lze sestavit negativním výčtem, kdo nejsem. Nejsem žena to vím jistě. Rozumím mapám a mluvím rozumně, nehádám se o chiméry nebo dávno vyčpělé grotesky. A potají zkoumal jsem odlehlá zákoutí měkkého břicha, zda se tam neskrývá příšera Uterus! Ne, není tam. Nejsem žena! :-) Kdo jsem? Zeptám se zrcadel, co visí mi na chodbě. Pokaždé odvracím zrak když míjím to místo. Sám sobě se nelíbím a čas jistě a neúprosně okrádá můj kdysi mladistvý půvab, pokud kdy jaký byl, a mění mne ve strašáka malých dětí. Nevím kdo jsem. Kdo jsem? Nakonec vzpomínám, někdo to rozlouskl, to je ono, babička se ptá vnuka: Honzíku kdo jsi?? A zazní správná odpověď: Ale babi to jsem přece já!! Teď nevím jestli to dalo těch alespoň sto znaků!?

Seznam rubrik